Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

dieren

Unieke maat kubusaquarium 70x70x70cm 343 liter

Prijs: € 350,-

69 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Uniek! Speciaal op maat gemaakt aquarium. Deze kubusmaat is niet standaard te koop.
Heeft een inhoud van 343 liter. De kast eronder is ook 70x70x70cm. Het geheel is iets hoger (145 cm) omdat het aquarium iets van de grond staat i.v.m. kunnen stofzuigen onder het aquarium. Het aquarium is ongeveer 2,5 jaar oud.

De pomp (2,5 jaar) is een JBL Greenline 1501 (energiezuinig). De lamp is een EASY-led lamp. Je kunt daar nog een dimmer op aansluiten die de zonsopgang en de zonsondergang laat zien (heb ik dus niet).
Verwarming zit er ook bij.

Inhoud hoort er ook bij. Zwart grind en mooie bruine lava rotsstenen met planten. 6 planten waaronder een grote Rode Tijgerlotus. Van de planten kun je meerdere stekken maken. 2x stuk Kienhout. 8 of 9 bruine lavarotsen. 1x krijtrots.

Eerst heb ik een tropisch aqarium gehad en later (nu) met Fancy Goldfish. 3 stuks. Grote Pleco (28 cm), 2x Sissidium, 1x kleine Ancistrus, 1x Glasgarnaal groot, 4x BLu diamaond Garnaal, 4x XXL Appelslakken, ongeveer 50 guppen Japan Blue en Endler.

Verder heb ik nog speciaal voer voor de Fancy Goldfish, Slakkenvoer en voer voor de garnalen. Ook nog een teststrips om de waterkwaliteit te meten en een potje breed spectrum medicijn.
Het aquarium is voorzien van een deksel (zie foto's) maar je kunt het aquarium ook zonder deksel inrichten (zie foto's).

Ik vraag een vaste prijs van 375,- omdat dit echt een buitenkans is. Het op maat laten maken van dit aquarium en inrichten was wel iets duurder dan deze vraagprijs. Google zelf maar even. Bij ophalen binnen een week geef ik je 15,00 euro korting.

De reden dat dit aquarium te koop aangeboden wordt is dat we gaan verhuizen. Midden in de verhuizing ook nog een aquarium opstarten lijkt me geen goed plan, dus vandaar.

Wilt u, als u een partner hebt, eerst overleggen of een aquarium wenselijk is? Was al twee keer verkocht maar door partner onenigheid ging het niet door. Voor mij echt vreemd maar dat kan dus echt.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Woudenberg
(Utrecht, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)