Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE Aruba..al in NEDERLAND

Prijs: € 360,-

76 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Update 11-07-2021

Aruba is ondertussen 1 maand hier. We wisten dat ze een angstig hondje ging zijn, maar zo bang hadden we niet verwacht.

Van zodra we thuiskwamen zocht ze een veilig plekje tussen de kast en een muur, zodat zij ons niet kon zien en wij haar niet. Ze at en dronk die eerste dagen ook niet. Ze is nu heel langzaam aan het ontdooien, ook door de andere hond in huis, waardoor ze een voorbeeld heeft en ze stapje voor stapje wat zekerder wordt. Ze eet, maar dan mag er nog niemand in de buurt zijn. Op het woordje “pipi” reageert ze ook al en komt dan aan de deur om zo vlug mogelijk naar buiten te rennen. Ze is nog niet volledig zindelijk, maar als ze nog binnen doet is het mooi op een puppy trainingsdoek die aan de achterdeur ligt. De laatste week komt ze zelfs al eens in haar mandje liggen als ik rustig tv kijk, en stilletjes aan komt haar speelsheid ook tevoorschijn. In de tuin graaft ze wel eens graag, maar zoals al onze Spanjaardjes geniet ze ook héél graag van het zonnetje. Van kleine kindjes is ze bang en zal even grommen en weglopen.

Aruba is een lieve, prachtige meid, met een rugzakje (mist ook een stukje van haar linkeroortje) die een liefdevolle thuis verdient, met baasjes die haar het geduld willen en kunnen geven om haar nog in alle rust volledig te laten openbloeien, zodat ze terug vertrouwen kan vinden in de mens, het vertrouwen dat ze volledig verloren was.

Wie wil deze mooie en lieve meid alle liefde en geduld geven die ze zo nodig heeft om open te bloeien tot een schat van een hondje, de liefde van je leven?


Aruba werd gered van het dodenstation,maar ze is een zeer bang en schichtig hondje. Je kan haar opnemen maar het is duidelijk dat zij dat niet gewoon is en geen huiselijk leven met wandelingen heeft gekend.

We leren haar nu een vriendelijke hand en behandeling kennen, en stilaan komt ze beetje bij beetje los. Dit is een hondje dat een baasje nodig heeft die haar langzaam op pad van de wereld zal helpen, met alle gewoontes en verplichtingen van dien. Ze is een projectje, geen kant en klaar hondje.


Aruba is een vrouwtje van ca. 3 jaar 7 mnd oud.

Aruba is een kleine hond (Cross): zij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Aruba verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 18668


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

 

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:


* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)