Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Hiver heeft een lieve inborst!

Prijs: € 350,-

182 keer bekeken • Status: Actief

update 17/01/2024
Hiver is als 7 maanden pup bij ons als opvang gekomen. Idd doodsbang : met veel geduld en liefde werd er ondertussen veel opgelost.
Nu is echter ben ik invalide geworden ervaart Hiver de rolstoel ,rollator, poetsdienst,strijkdienst etc als teveel prikkels, hij krabt zijn haar uit ,knabbelt aan zijn poten ,pure stress, al cortisonen gegeven voor zijn stukgebeten velletje maar hielp niet veel omdat het stressgehalte in huis niet verminderd is , hij knuffelt heel graag nochtans.
Van wandelen houdt hij niet ,wel van hondenweiden
Is een lieve inborst maar bij ons ongelukkig nu. Onze situatie is niet goed voor hem ,met pijn in het hart zoeken we een herplaatsing in een rustig huishouden
Op 1 augustus wordt hij 2 jaar.

Winter, Majira, Hiver en Zima zijn de kleintjes van Bou Bou en Babette, toen ze net een dag bij ons waren kregen we de verrassing van de dag. Mama kreeg 6 kleintjes, twee hebben het niet gered . Deze 4 cross retriever mastin worden grote reuzen en hebben baasjes nodig die dit weten en kunnen handelen. Ze zijn enorm lief en prachtig om zien, maar zullen stevige pups en daarna grote persoonlijkheden worden. De ouders kennen. Beiden zijn enorm goede en brave honden met alle twee een zeer zacht karakter. Pupjes worden nu zeer sociaal opgevoed en krijgen de beste zorgen, daarom zoeken wij mensen die weten waar ze aan beginnen want een kleine pup heeft opvoeding geduld en gezond verstand nodig om hen tot waardige en goede honden in deze wereld te laten mee draaien. Tuin is zeker een must ! Wandelen en actief zijn hebben zij ook zeker nodig !!

 

Hiver is een mannetje van ca.1 jaar en 8 maanden oud.

 

Hiver is een grote hond (Cross) hij is ca.60 cm hoog en hij weegt 30 kg.

 

ACE referentienummer: 21022

 

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

 

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)