Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Mulder is enorm energiek, in opv in NL

Prijs: € 350,-

448 keer bekeken • Status: Actief

 • Geslacht:
 • Mannetje
 • Ras:
 • Overige honden
 • Leeftijd:
 • 4 t/m 10 jaar
 • Stamboom:
 • Zonder stamboom

Update 31 augustus 2023:
Deze prachtige kerel is Mulder (nu Toby genaamd). Mulder woonde al een aantal jaren met veel plezier bij een familie met een andere hond in Nederland. Maar deze jongen is enorm energiek, terwijl de andere hond een jaartje ouder is en veel meer rust nodig heeft. Dit is geen goede match meer, waardoor we op zoek naar een nieuw gouden mandje voor Mulder.

Mulder kan goed met andere honden die hij kent, maar is stiekem wel een beetje onzeker. Bij zijn adoptant ging hij meerdere keren per week mee met de uitlaatservice en dat ging prima met andere honden. Toch plaatsen we hem het liefst alleen of bij één andere hond met een soortgelijk energieniveau. En in een huis zonder katten, want daar jaagt hij op.

Mulder komt graag bij je liggen en geniet van een aai. Hij is zindelijk en slaap 's nachts op zijn eigen kussen. In huis en tuin gehoorzaamt hij goed, maar loslopen kan het beste alleen in omheind gebied. Wil je graag fietsen met een hond, dan kan je ook prima uit de voeten met Mulder: hij is bekend met meelopen naast de fiets.

Vanwege zijn enorme energie is hij uitermate geschikt voor mensen die graag iets met de hond willen ondernemen. Wel plaatsen we hem hierdoor liever niet bij jonge kinderen.

Oorspronkelijk bericht:
Mulder werd gered uit een dodenstation. Hij was een wandelend skelet met een klein hartje dat uiteindelijk mee mocht.

Hij is een fijn hondje, een middenmaat, die geliefd is door zijn verzorgers voor zijn lief en open karakter. Een goed en stabiel hondje, maar die best als hond alleen of één andere hond geplaatst wordt.

Mulder is een mannetje van ca. 6 jaar oud.

Mulder is een grote hond (Cross): hij is ca. 49 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Mulder verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 18943

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
 • 1 / 5
 • 2 / 5
 • 3 / 5
 • 4 / 5
 • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)