Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Sammeke luistert goed en kent diverse commando's, in opv in NL

Prijs: € 350,-

315 keer bekeken • Status: Actief

Update 15-11-2023:
Voor deze mooie driejarige hond zoeken wij een geweldig nieuw thuis. Sammeke kwam drie jaar geleden als pup van zes maanden oud naar Nederland en luistert sindsdien naar de naam Nina. Door omstandigheden willen de huidige adoptanten afstand doen van Nina.


Zij vertellen over haar: Nina is een lieve, rustige hond, die goed luistert en diverse commando's kent. Ze kan op zich prima overweg met andere honden, wil ook graag spelen, maar wandelend aan de riem wil ze wel uitvallen. Op de hei kan ze ook los rennen. Nina houdt niet van katten, is wel lief voor kinderen, gaat graag mee in de auto en kan goed alleen thuisblijven. Ze kan zich prima vermaken met een balletje.

Helaas heeft Nina wel een flinke angst opgebouwd voor vuurwerk, met als gevolg dat zij 's nachts liever niet alleen is. Misschien mag zij mee dan, bijv. in een mand vlakbij de slaapkamer? Nieuwe adoptanten die ruimte hebben voor een grotere hond en die Nina goede sturing kunnen geven, zijn hartelijk welkom om kennis te komen maken (omgeving Tilburg).

---
Sammeke is een echt Mastin crossje, een zachtaardig lief en attent meisje. Ze groeit nu op in een opvanggezin waar zij enorm geliefd is en verwend wordt, want het is een echt teder en zacht meisje, goed met de andere foster hondjes. Haar nieuwsgierige kantjes en #slome# manier van gaan zijn echt eigen aan haar. Er zit werkelijk niets kwaad in en geeft flink voorbeeld aan de andere pups in huis. Gehoorzaam, zacht, nieuwsgierig, alert, aanhankelijk, kortom een schatje !! Als jonge pup moet zij nog veel leren, en tijd krijgen om aan te passen, net als elke andere pup.

Sammeke op YouTube:  https://youtu.be/jLBsyPylLfc

Sammeke is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Sammeke is een grote hond (Cross): zij is ca. 63 cm hoog en weegt ca. 24 kg.

Sammeke verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 17981

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)