Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Boy, wie heeft er een leuk plekje voor hem? In opv in NL

Prijs: € 350,-

279 keer bekeken • Status: Actief

Update 29-11-2023: Een grote hond, ja dat is Boy zeker. Maar zo lief en leuk! In huis ligt hij het liefst lekker te luieren op zijn kussen. Boy woont al 3,5 jaar in Nederland en is helemaal gewend aan een gezinsleven, ook met jonge kinderen. De reden dat er een nieuw thuis moet worden gezocht is de veranderde gezinssituatie bij de huidige adoptanten. Boy kan prima een poos alleen thuis, samen met de andere hond. We denken dat hij ook graag ergens komt waar al een hond is, als hij alleen is kan hij zich wat onzeker voelen. Boy reageert goed op de basiscommando's, kan los wandelen waar dat kan en speelt graag met andere honden. Met teefjes is het altijd goed, met reuen kan het wisselend zijn. Hij is niet gewend aan katten in huis, buiten wil hij er graag achteraan gaan. Wie heeft voor deze leukerd een mooi plekje?

Boy zijn baasje ging met vakantie enkele maanden geleden, hij werd echter nooit meer opgehaald. Hij is nu bij Isabelle en is gewoon een heerlijke prachtige hond, van binnen en van buiten, wat een karakter! Zo lief met groot en klein, zo rustig en zo een vreselijke knuffel, een topper! Hij is best groot maar heeft een heel klein hartje, Boy loopt samen met 50 andere hondjes, groot, klein, dik of dun, het zijn allemaal zijn vriendjes en hij is als een vader die hen rustig houdt en lief heeft. Een hele toffe hond !

Boy op YouTube: 1) https://youtu.be/ojr93w0iZI4
2) https://youtu.be/5iH_bqGpu6Y

Boy is een mannetje van ca.6 jaar oud.

Boy is een grote hond (Cross): hij is ca. 62 cm hoog en weegt ca. 42 kg.

Boy verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 17278

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)