Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Darca zoekt een baasje met een leuke tuin, in opv in NL

Prijs: € 350,-

323 keer bekeken • Status: Actief

29-11-2023:
Graag stellen we Darca aan je voor, een prachtige witte cross Mastin. Darca verblijft sinds kort bij een opvanggezin in Nederland en hier vermaakt ze zich prima. Een plekje voor deze dame bij mensen met een beetje leuke tuin of terrein en 1 of meer hondenvriendjes die ook wel tegen een stootje kunnen zou fantastisch zijn. Natuurlijk moet Darca nog het een en ander leren, zij is inmiddels lekker aan het puberen en heeft een consequente begeleiding nodig. Maar ze leert snel, is ook keurig zindelijk en 's nachts hoor je haar niet. Kinderen vindt Darca heel gezellig, ze is zelfs al mee naar de voetbal geweest. Beter niet bij hele jonge kinderen, Darca zou ze omver kunnen lopen. Ben je net als wij gecharmeerd van Darca en heb je de nodige ervaring met een grote hond en eventuele puberstreken, neem dan snel contact op om een date af te spreken.

Juli 2023, Dagboek van Fabienne:

Daar stond ze plots, ons Darca!

Adoptanten die hier op vakantie waren kwamen Darca toevallig tegen tijdens een wandeling met hun hond. Ze stonden perplex door de plotse verschijning van deze jonge pup die niet wist wat haar overkwam. Geen mens wist waar ze vandaan kwam en zij kan het ons niet vertellen. Zo kwam deze jonge dame vol levenslust en met recht op een mooi leven bij ons terecht!

Darca is een vrolijke maar bescheiden pup die het allemaal maar moest ondergaan: amper enkele maanden oud en al ergens niet meer gewenst. Wij zien ons lieve Darca graag, ze is een goed karakter die sociaal en vriendelijk door het leven gaat! Ze heeft een baasje nodig die graag wandelt en een tuin heeft, die weet dat zij een flinke hond gaat worden en opvoeding nodig heeft, een baasje met geduld en vooral veel begrip voor een opgroeiende grote hond.

Haar leven begon met een droevige start, laat ons de rest invullen op z'n allerbeste en haar belonen met een lang en gelukkig leven!

Darca op YouTube: 1) https://youtu.be/xX1F2qIXI-U
2) https://youtu.be/FI5x8K3bWDs
3) https://youtu.be/2dX-ds9MupU

Darca is een vrouwtje van ca. 11 maanden oud.

Darca is een grote hond (Mastin Espanol): zij is ca. 60 cm hoog en weegt ca. 34 kg.

Darca verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 21697

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)