Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Zandra, wie geeft haar nog een mooie oude dag?

Prijs: € 325,-

1.017 keer bekeken • Status: Actief

Oktober 2022, uit het Dagboek van Fabienne:

Avila en Zandra zaten trouw aan de zijde van hun overleden baasje.

Avila en Zandra zijn twee oude hondjes die werden gevonden aan de zijde van hun overleden baasje. Zij waren bij haar toen ze heen ging, maar daarna duurde het even vooraleer ze haar vonden en naar haar laatste rustplaats konden brengen. Triestige situaties die helaas al te vaak voorvallen in deze onmenselijk egoïstische en wrede wereld waarin we allen ons leven trachten te leven.

We gaan nu op zoek naar een laatste mandje voor hen beiden, een baasje of gezin die hun oude dag nog waardig maken. Wij zoeken dringend naar hulp voor deze twee lieverds die gewoon zijn in huis te leven, in huis te genieten, op de zetel bij hun baasje, in de keuken wachten op een snoepje, en even snuffelen op de weide of in de tuin.

Beide hondjes zijn oude dametjes, wie geeft hen nog die laatste maanden of jaren? Een mooie oude dag?

 

Zandra is een vrouwtje van ca. 12 jaar oud.

Zandra is een middelgrote hond (Cross Pointer): zij is ca. 38 cm hoog en weegt ca. 6 kg.

ACE referentie nummer: 2588

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

 

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)